Blech Bizarr uit Ophemert betreed al tweede het podium. Vanaf 15.30 uur zullen zij voor de muziek in de zaal zorgen. 

Al vele jaren wordt er door de muzikanten van “Blech Bizarr” muziek gemaakt bij o.a. Pater Moeskroen, Hopp?!, Circusorkest Nederland, Guus Meeuwis, Trompetterkorps de Koninklijke Marrechaussee, Brabants Fietshamonisch Orkest en als vaste invallers bij veel verschillende orkesten en bands zoals Metropoolorkest, Marinierskapel, diverse Musicals van de Efteling en vele anderen.

Van een aantal van hen was de liefde voor Vlado Kumpan bekend: Ernst Mosch en Moravanka waren wel eens gevallen aan de bar, maar tot concrete plannen kwam het echter nooit.

Voor trompettist Vincent van Lent is “Die Reifholzkapelle” uit Boven-Leeuwen het begin geweest van zijn muzikale carrière. Dit is ook de reden dat hij ieder jaar met carnaval deze mannen weer opzoekt en hier werd dan ook het idee geboren om een speciaal optreden tijdens het Fruhshoppen op 13 september 2015 te verzorgen.

Na een goed gesprek met bassist en liefhebber van Egerlander en Tsjechische stromingen Waldo van Wijk werden mooie plannen gesmeed en het werd snel duidelijk dat het niet bij een optreden zou blijven.
“Blech Bizarr” brengt in een kleine bezetting veel solistisch werk met alleen maar muzikanten die zich thuis voelen in het Bohmische. Daarnaast komt er veel traditionele muziek voorbij die de trouwe bezoekers van Oktoberfesten uit volle borst zullen meezingen. Sinds 2015 is er een indrukwekkend repertoire opgebouwd die de liefhebbers van deze muziek omverblaast.

2018 wordt een heel bijzonder jaar voor de mannen en vrouw van Blech Bizarr want dromen komen uit! Om een paar hoogtepunten te noemen: 8 april verzorgen zij het voorprogramma van niemand minder dan Vlado Kumpan in Ubachsberg, 29 juni staan zij op het inmiddels ongelofelijk populaire Woodstock der Blasmusik in Oostenrijk en ze kijken uit naar een machtig mooi optreden tijdens het Poas Bloas Festival!

Laat u op tweede paasdag verrassen door deze muzikale toppers.

Blech Bizarr

 

Voor meer informatie over Blech Bizarr
kunt u ook hun eigen website of facebookpagina raadplegen:

Website: Blech Bizarr

Facebookpagina: Blech Bizarr