Header PoasBloasFestival 2020

Programma Poas Bloas Festival De Lutte 2015
Sporthal De Luttermolen
2e paasdag – maandag 6 april

 

13:00 uur

Spätshoppen met De Lutter Muzikanten
De Lutte

Logo Poas Bloas Festival "dat klinkt!"

15:00 uur

Herman Engelbertinck und seine Egerländer Musikanten
Nederland - Duitsland

18:30 uur

De Grenslandkapel met Oberkrainergroep
Overdinkel

Intermezzo’s

Ruud Appelhof
Brunssum (L)

Entree:

Entree € 20 Euro p.p. in de voorverkoop.

Via de ticketshop op deze website of bij de VVV in De Lutte, Losser en Beuningen.

Kaarten aan de kassa € 23,00.


Personen beneden de 12 jaar gratis toegang.

Op 2e paasdag wordt traditiegetrouw een mooi programma vol volksmuziek aan u gepresenteerd. Ook op de 31e editie kunnen de gastheren, De Lutter Muzikanten, natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 13:00 uur staan zij u muzikaal te woord en brengen zij muziek van een hoog niveau. Al meer dan 40 jaren zijn zij geïnspireerd door de ‘Egerländer’ muziek, maar ook spelen zij Böhmische-, Moravanka- en moderne Volksmuziek met verve. Deze 20 enthousiaste muzikanten en hun zangduo gaan u 90 minuten vermaken met hun gevarieerde repertoire. Zo is vanaf het begin van de middag de stemming verzekerd!

DeLutterMuzikanten-Website-Big

Voor meer informatie over De Lutter Muzikanten
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.luttermuzikanten.nl/

"Herman Engelbertinck und seine Egerländer Musikanten" brengen u een feestelijk muzikaal programma met polka’s, walsen, marsen en tango’s voor een heerlijke middag uit en zullen tijdens een 3 uur durend spetterend concert de mooiste titels ten gehore brengen.

Herman Engelbertinck was 26 jaar musicus bij “Ernst Mosch u.s. Original Egerländer Musikanten”. Door deze jarenlange samenwerking weet hij zijn enthousiasme op zijn orkest en publiek over te brengen, en bereikt daarmee de onvergetelijke sound waarmee Ernst Mosch wereldwijd 50 Miljoen platen wist te verkopen. Het orkest bestaat uit louter beroepsmuzikanten uit Nederland en Duitsland die de Egerländermuziek een warm hart toe dragen, en dit genre op het hoogste niveau willen beoefenen.

Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Geert Sprick, bekend van het RTV-Oost radioprogramma "Even Uitblazen". Hij neemt tevens de 1ste flügelhorn en zang voor zijn rekening. Ook Holger Müller uit Duitsland is van de partij, de beste slagwerker in het Egerländer genre, een lust voor oog en oor. Niet te missen voor de liefhebber!

 

Voor meer informatie over Herman Engelbertinck und seine Egerländer Musikanten
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.egerlandermusikanten.nl/

Tussen alle optredens door zal Ruud Appelhof, terug van weggeweest, zorgen voor de nodige stemming met zijn Harmonika. Het repertoire van Ruud bestaat vooral uit bekende nummers op de Harmonika van Schürzenjager tot Slavko Avsenik. Maar ook bekende nummers met zang van Marc Pircher of van de Grubertaler. Ruud speel het allemaal.

 

RuudAppelhof-Website-Big

 

  

 

Voor meer informatie over
Ruud Appelhof
kunt u ook zijn eigen
website raadplegen:

http://www.ruud-appelhof.nl/

 

Grenslandkapel-Website-Big-01

 

De Grenslandkapel, afkomstig uit Overdinkel, zal tijdens het Poas Bloas Festival 2015 wederom de finale verzorgen. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De Grenslandkapel staat voor kwaliteit en gezelligheid.

Fantastisch amusement
De Grenslandkapel biedt samen met haar Oberkrainergroep een zeer gevarieerd en veelzijdig programma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen. Het repertoire bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek, maar ook Tsjechische- en Moravische muziek brengen zij ten gehore.

Virtuoze solistische optredens, show en zang, ondersteund door de fantastische Oberkrainergroep, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens haar optredens weet te boeien.

Grenslandkapel-Website-Big-02Sfeer en kwaliteit
De Grenslandkapel staat voor topkwaliteit. De kapel behaalde reeds diverse successen in binnen- en buitenland. De vele optredens bewijzen dat deze hechte groep telkens weer met sfeer en luistergenoegen volle zalen trekt.

Ook u kunt daarom in De Lutte genieten van een afwisselend muziekoptreden met de mooiste melodieën!

 

Voor meer informatie over de De Grenslandkapel met Oberkrainergroep
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.grenslandkapel.nl/

Sponsoren Poas Bloas Festival

  • A1-Aanhangers.jpg
  • AutoWessel.jpg
  • Cafe-Zalencentrum-De-Vereeniging.jpg
  • Denko-ICT.jpg
  • Heebing.jpg
  • LG-De-Monnik-Dranken.jpg
  • Lutters-Kwartier.jpg
  • Riteco.jpg
  • Shelter-Storage.jpg
  • Starlight-Drive-In-Show.jpg